علت من اخبار

 /  غرب آسیا

رونمایی ترکیه از سامانه لیزری ضد موشک‌های هدایت شونده

ترکیه در گامی قابل توجه از یک سامانه سطح محور لیرزی جهت مقابله با موشک‌های هدایت شونده رونمایی کرده است.

رونمایی ترکیه از سامانه لیزری ضد موشک‌های هدایت شونده

به گزارش  خبرگزای علت به نقل از  فارس، صنایع دفاعی ترکیه از دستاورد نظامی تازه خود که سلاح جدید لیزری ویژه مقابله با موشک‌های هدایت شونده است، رونمایی کرد.
به گزارش روزنامه یونانی «گریک ریپورتر» شرکت صنایع دفاعی «متسکان» ترکیه از آخرین فناوری نظامی خود که سامانه لیزری نظامی مستقر در سطح است رونمایی کرده است. این سامانه «نظر» نام دارد و یک سامانه تدافعی منحصر به فرد محسوب می‌شود.
این فناوری پیشرفته ترین اشعه لیزر را برابر موشک‌های هدایت شده ارائه می‌دهد. این سلاح با شناسایی موشک‌های هدایت شونده و تقابل با آنها قبل از اینکه فرصتی برای رسیدن به اهداف خود داشته باشند، کار می‌کند. قابلیت پهنای باند نظر همچنین این اجازه را به این سامانه می‌دهد تا در صورت لزوم اقدامات شناسایی و نظارتی را انجام دهد. این سامانه همچنین به ژنراتور مخصوص خود مجهز است و به این ترتیب می‌توان آن‌را به راحتی به هر مکانی برد.
به نوشته این روزنامه، پس از تکمیل این سامانه سطح محور، نظر برای تقویت دفاع موشکی ضد کشتی بر رزمناو‌های ترکیه مستقر می‌شود.
شماری از قانونگذاران کنگره ایالات متحده چندی قبل با ارسال نامه‌ای به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا، نسبت به توسعه و قدرت نظامی ترکیه از جمله پهپادهای این کشور ابراز نگرانی کردند.
۲۷ قانونگذاران آمریکا مدعی شدند که پهپادهای ترکیه مناطق مختلف جهان را بی ثبات کرده و این مسئله منافع ،متحدان و شرکای آمریکا را تهدید می‌کند. قانونگذاران آمریکا با بیان اینکه پهپادهای ترکیه در جمهوری آذربایجان، سوریه و لیبی مستقر شده‌اند، افزودند: «ترکیه قرارداد فروش هواپیماهای بدون سرنشین به لهستان و پاکستان منعقد کرده و در مورد تولید مشترک پهپادهای مسلح و سامانه‌های دفاعی ضد پهپاد با روسیه و پاکستان در حال رایزنی است.»
این در حالی است که مقام‌های ترکیه می‌گویند از زمانیکه آنکارا با تمرکز بر تولید داخلی در تلاش برای کاستن از وابستگی به تسلیحات غربی برآمده، این کشور به چهارمین تولیدکننده بزرگ هواپیماهای بدون سرنشین جهان مبدل شده است.
هواپیماهای بدون سرنشین ترکیه از زمانی که در درگیری‌های سوریه، لیبی و جمهوری آذربایجان با موفقیت به کار گرفته شدند،محبوبیت پیدا کردند. پهپادهای ساخت ترکیه در حال حاضر در قطر، لیبی، اوکراین و جمهوری آذربایجان در حال استفاده هستند.
برخی منابع خبری چندی قبل مدعی شدند که ترکیه چند فروند پهپاد رزمی به عربستان فروخته است. ترکیه به اطلاع سازمان ثبت تسلیحات متعارف سازمان ملل متحد رسانده بود که سه فروند پهپاد رزمی به عربستان فروخته است.
روابط بین و ترکیه و آمریکا در سال ۲۰۱۹ به دلیل خرید سامانه پیشرفته پدافند هوایی «اس- ۴۰۰» از روسیه و خروج ترکیه از ساخت پروژه جنگنده «اف-۳۵» متشنج شد. ایالات متحده استدلال کرد که این سامانه با سامانه‌‌های ناتو ناسازگار است و می‌تواند توسط روسیه برای بدست آوردن اطلاعات محرمانهدر مورد جنگنده‌های اف-۳۵ استفاده شود. با این حال، ترکیه اصرار دارد که اس-۴۰۰ تهدیدی علیه ناتو نیست.
انتهای پیام/

اخبار مرتبط

نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری فارس در وب سایت منتشر خواهد شد پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا پیام خود را وارد نمایید.
پیام شما با موفقیت ثبت گردید.
لطفا کد اعتبارسنجی را صحیح وارد نمایید.
مشکلی پیش آمده است. لطفا دوباره تلاش نمایید.

پربازدیدترین

پربحث ترین